Ethereum kopen 2/2

Ethereum kopen

Op zoek naar een boeiend beleggingsobject? Ga voor Ethereum!

Voor veel beleggers vormen cryptovaluta een uiterst boeiend beleggingsobject. Dit geldt met name voor mensen die hun financiële risico’s willen spreiden tussen het conventionele economische systeem en een gedecentraliseerd blockchainsysteem zoals bij cryptomunten het geval is. Bovendien bieden cryptomunten als die van Ethereum in bepaalde gevallen de mogelijkheid om een grote winst te realiseren. Dat laatste feit is uiteraard voor iedereen interessant, althans, voor iedereen die ook bereid is om een beetje risico te nemen, want daarvan is bij het investeren in cryptomunten wel sprake. Om de risico’s van Ethereum kopen (of beter gezegd, een cryptomunt met de naam Ether (ook wel afgekort tot ETH)) dien je je daarom goed in te lezen en voor te bereiden. Bedenk je dan ook alvast goed op welke exchange je aan de gang gaat. Hieronder lees je daar wat suggesties over.

Waar kun je op gemakkelijke wijze Ether kopen?

Ethereum kopen

Iedereen die cryptomunten als Ether wil kopen doet dat het liefst op een makkelijke en goedkope wijze. Doe je dit vanuit Nederland, dan komen de volgende opties zeker in aanmerking:

  • Blox: dit is een platform dat sowieso wordt geroemd door zijn uitstekende veiligheid en betrouwbaarheid. Ideaal is ook dat je hier snel en makkelijk via iDEAL kunt betalen.
  • Ook bij BTC Direct kun je met iDEAL betalingen afhandelen. Bovendien kun je bij BTC direct je aangeschafte ETH onmiddellijk in een eigen wallet opslaan.
  • Bitvavo is tenslotte een exchange waar je relatief goedkoop en voor lage commissies Ether kunt inkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *