Wat is Whatsapp business?

Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die in ontworpen speciaal voor ondernemers, deze app is gratis te downloaden. Deze vorm van Whatsapp lijkt op de gewone variant echter zijn er een aantal verschillen. Whatsapp business heeft wat meer functionaliteiten en het is voor klanten gemakkelijk om op via deze weg op een laagdrempelige manier in contact te komen met het bedrijf. Ook beschikt whatsapp business over verschillende speciale functionaliteiten. Zo kunnen bijvoorbeeld berichten worden geautomatiseerd, gesorteerd en kunnen berichten ook snel worden beantwoord. Daarnaast kan er aan het bedrijfsprofiel ook belangrijke informatie worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld het adres of de contactgegevens van het bedrijf. Een bijkomend voordeel van Whatsapp business is dat berichten kunnen worden gelabeld waardoor berichten snel en makkelijk terug te vinden zijn.

Museums en Whatsapp business.

Museums zijn vaak een leuk uitje om met de familie of vrienden heen te gaan. Daarnaast wordt het bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als schoolreisje of een excursie. Om de mogelijkheden te bespreken nemen mensen vaak eerst contact op met het museum. Hiervoor is het voor een museum belangrijk om goed bereikbaar te zijn.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnen komende berichten van klanten op te pakken en de klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de openingstijden van het museum of iemand die een groepsevenement wil organiseren. De chatspecialisten zullen de binnenkomende berichten binnen 30 seconden oppakken. Chatkracht staat 7 dagen per weer voor u en uw klanten klaar. Indien u benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden en wat Chatkracht voor uw bedrijf kan betekenen bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kijken graag met u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het uitbesteden van de klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *